Talentgesprek

Luk Dewulf en Els Pronk leiden talentfluisteraars / talentontdekkers op in Belgie en Nederland. Zij hebben samen deze methodiek ontwikkelt en zijn druk bezig om (kinder)talentfluisteraars op te leiden zodat iedereen zich bewust is van zijn talenten. Inderdaad, ik zeg talenten. Je hebt er niet 1 of 2, maar waarschijnlijk wel 6 tot 10 of zelfs nog meer! In totaal zijn 39 verschillende talenten die worden onderscheiden door Luk en Els.
Talent zien zij niet als iets waar je goed in moet zijn, je moet het vooral leuk vinden en er energie van krijgen.

Talentgesprekken bij Kees

Als talentfluisteraar vind ik het vooral interessant om talentgesprekken te voeren met (jong)volwassenen om hen bewust te maken van de, soms vergeten of onder gesneeuwde, talenten die ze bezitten. Ik vind het mooi om te zien hoe iemand opbloeit als die zich weer bewust is van zijn talenten.
Een talentgesprek zet ik regelmatig in tijdens een coachgesprek en soms komt uit een eenmalig talentgesprek een kort coach traject, omdat iemand graag deze talenten in wil zetten maar nog tegen wat persoonlijke belemmeringen aanloopt.

Het talentgesprek

Hoe werkt een talentgesprek? In ongeveer 40 minuten gaan we in gesprek over onderwerpen/ activiteiten die jij fantastisch vindt om te doen. Als je hiermee bezig bent dan vliegt de tijd, je bent dan in de flow. Het mooie is, dat je er niet goed in hoeft te zijn. Als de activiteit je maar energie en plezier oplevert. In het gesprek vraag ik hier op door om tot de kern te komen van wat deze activiteit zo leuk maakt voor jou.

Ter voorbereiding op het talentgesprek zal ik je vragen 2 of 3 van dergelijke activiteiten te bedenken.

Wil je graag weten wat jouw talenten zijn? Neem dan voor een talentgesprek contact met me op. Voor een talentgesprek reken ik een bedrag van €50,-.

Om een verdere indruk van talentgesprekken te krijgen, verwijs ik je graag naar de volgende links:
https://www.kindertalentenfluisteraar.com/

https://blijmetmijacademie.nu/